Общи условия, рекламации и доставка


Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "Марка Трейд”ЕООД / наричан по-долу Marka-trade.com/ от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн www.marka-trade.com /наричан за краткост сайт/. Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на Marka-trade.com  (с изключение на линка към настроящите "Общи условия") се съгласява, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия".
 
ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ:
 Личните данни които предоставяте на Marka-trade.com  ще бъдат използвани единствено и само във връзка в обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с Вас. Marka-trade.com  Ви гарантира че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или изпозлвани за цели различни от гореупоменатите.
ПОРЪЧКА:
 Можете да поръчате от Marka-trade.com  24ч. в денонощието, включително в събота и неделя. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите които сте избрали както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка. Във всеки един момент можете да проверявате статуса на Вашата поръчка във Вашия профил в Marka-trade.com  ЦЕНИ И ОТСТЪПКИ:


При поръчка дад стойност 29,99лв за клиенти на дребно и 139лв. без ДДС за търговци на едро доставката се заплаща от  Marka-trade.com


Цени за доставки под обявените горе стойности за поръчка са както следва:


за клиентина дребно - 4,99лв


за търговци на едро - 7,99лв


ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:
 Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:
 1.    Един или повече от поръчаните артикули не е на лице; при такива обстоятелства представител на Electromarket-bg.com  ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове;
2.    Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен;
3.    Неуспешно плащане, при избор на банков превод за извършване на транзакцията;
4.    Погрешен телефон за връзка с клиента;

В случай на проблеми при доставката по причина на Electromarket-bg.com  , ние носим отговорност за всички възникнали допълнителни разходи. Клиентът покрива допълнителните разходи, в случай че той е отговорен за възникването им.
МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ:
•    Наложен платеж - стоката се заплаща в брой на куриера, извършил доставката.

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА:
 Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.

вход в системата на marka-trade.com
e-mail:
парола:
натиснете тук за регистрацияТърсене

Посочете категорияКлючова дума


цена
от: лв

до: лв
БатерииПрофесионални спрейове HQSGENERAL ELECTRIC

Аксесоари за GSM-MeliconiКомпютърни и GSM аксесоари

гр.Бургас, ж.к Лазур
бл.113 Партер

e-mail:markatradeburgas@abv.bg;
markatrade@abv.bg

за контакт и информация: +359882584818

www.marka-trade.com
Всички права запазени
Powered by Suzara web design